+46 705 566614

    • Svenska

Kontakta oss

Få inspiration till mer succé

Kontakta oss och låt oss inspirerar dig och ditt team, det kommer att ge dig nya framgångar.

Våra coachning- och träningsprogram är gjorda för att passa både personal, chefer men också hela organisationen. Kurserna i kommunikation, samarbete och  ledarutveckling är de mest populära ämnena, dessa ger dig möjlighet att se på utmaningar från många olika vinklar.

Några har dessutom strävat efter ett bättre samarbetsklimat, ökad försäljning andra har haft fokus på ett starkare ledarskap.  Gemensamt för de kunder vi har haft förmånen att samarbeta med är att de har satsat på att utveckla både verksamheten och personalen.  Detta har givit bra och mätbara resultat både på lång och kort sikt inom respektive utvecklingsområde.  Du kan läsa mer om detta under rubriken referenser, där erfarenheterna av oss som samarbetspartner redovisas.

Sammantaget har vi 35 års erfarenhet av ledarutveckling, personalutveckling och coachning (både till företag & privat).
Vi levererar resultat som inspirerar och motiverar både ledare och personal att inte bara att nå deras mål utan även överträffa dem.

kontakta oss

Vår internationella erfarenhet av kunder i Storbritannien, Belgien, Norge, Sverige och Danmark, har givit oss en bred erfarenhet av olika problemställningar.

Kontakta Caj Nyman för att höra mer om våra onlinekurser inom ledarskapsutveckling, konflikthantering och kommunikation.

eller kontakta Caj Nyman
+46 705 566614
caj@arenaplus.se

anmäl dig här

POSTADRESS:
ArenaPlus AB
Bredmansgatan 4A
752 24 Uppsala

org. no: 556655-6917

 

Bank detaljer:
Sala Sparbank
Iban no.:   SE8880000828420046829842
BIC:           SWEDSESS