+46 705 566614

    • Svenska

Online kurser

Online kurser i självkänsla & motivation

När du ökar ditt självförtroende och din motivation ökar du också de drivkrafter som hjälper dig framåt till de mål du gärna vill nå. Vi har valt att utveckla kursförloppet så att, online kurser i självkänsla & motivation, ska ge dig maximal nytta.
Kontakten sker via Teams, FaceTime eller telefon, samtidigt finns ett flertal uppgifter som du kan lösa på egen hand.  Naturligtvis har du kontinuerlig kontakt med din personliga coach.

Alla online kurser är upplagda så att du kan arbeta självständigt samtidigt som du får ett kontinuerligt stöd i processen.

online kurs självkänsla

Onlinekurs för ökad självkänsla

Hur stärker man sitt självförtroende för att får en starkare självkänsla?

För att klara av många situationer i livet behöver man ett starkat självförtroende och en stark självkänsla. Vi erbjuder en kurs som ger dig möjlighet att lyckas med det.

I detta onlinekurs i självkänsla har vi kombinerat fördelarna med att använda nätet och samtidigt jobba med personlig kontakt.

online kurs motivation

Online kurs i ökad motivation

Motivation är en av de absolut viktigaste egenskaper man bör ha för att ta sig igenom och klara av många av de arbetsuppgifter man står inför.  Vi har därför konstruerat kursen för att ge dig den absolut bästa hjälpen till att lyckas med detta.

Det du kommer att arbeta med gör att du minskar motståndet att utföra uppgifter och som du tidigare skjutit upp.

Läs här vad MOTIVATION är

 

Läs mer om AKTUELLA KURSER