+46 705 566614

    • Svenska

Gratis Online Coachning - Prova på

Coachning - Ja eller Nej?

Gratis Online Coachning är en bra möjlighet om du funderar på att få behandlat och löst dina utmaningar? Kanske inom någon av följande områden:

Studierna
Jobbet
Chefen
Kollegorna
Vännerna
Dig själv

Boka gratis online coachning

Coachning kan vara en lösning, det är viktigt att personkemin stämmer, därför ger vi dig möjlighet att utan kostnad prova ett coachsamtal med oss och se vad du tycker. Du får på detta sätt utan press se om detta är något du vill fortsätta med.

Pröva Coachning Online.

Hinder? Utmaningar? Drömar? Mål?

På Arenaplus är vi specialiserade på coachning och sparring.

Vi är vana vid att arbeta med både privata och arbetsrelaterade utmaningar. Den erfarenheten vi har gör att vi lättare tillsammans med dig kan identifiera det du gärna vill ändra på.

Vår coachningmetod grundar sig på NLP, vi sätter också stor vikt vid förhållandet, orsak och verkan.

Beställ  och boka gratis, utan köptvång,hjälper vi dig med att finna svaren! 

Efter din Coachning

Efter din gratis coachning ska du ta ställning om du vill fortsätta förloppet, vi ger dig naturligvis feedback men du tar beslutet.

 

När du har fattat ditt beslut kommer vi tillsammans fram till vad du ska fokusera på och hur ofta vi ska träffas.

Ska? - Ska inte?

Om du har funderingar eller frågor är du mycket välkommen att kontakta oss, kanske kan vi hjälpa dig med atthitta svaren.

Priser på coachning: 

1 x Coachning 1 time 950:- inkl. 25% moms
4 x Coachning (rabattkort) 3.200:- inkl. 25% moms 

Vi har ofta kampanjercoachning, anmäl dig till nyhetsbrevet så får du kontinuerlig information.

Caj Nyman Arenaplus Sverige

Caj Nyman
+46 70 5566614
caj@arenaplus.se

Referenser från klienter och kunder

Anneli Wiklund, Division Manager

Jag kan varmt rekommendera Arenaplus som en professionell partner inom ledarskapsutveckling. Den coaching jag har erfarit har visat på en stark känsla för en balans mellan stöttning och att utmana i olika situationer. Det har stärkt mig som ledare och att fått mig att hitta riktningen kring de stora och svåra frågorna.

Coachingen har gett mig nya perspektiv och fått mig att se behoven tydligare. Det har bidragit till att skapa en skarpare strategi framåtriktat. Resultaten är tydliga och investeringen är väl värt för mig, mina medarbetare och för företaget.

Gisela Rapp, Nordic Sales Manager

Coachning inom presentationsteknik har gjort att de presentationer jag genomfört avsevärt har förbättrats. Jag vet nu hur jag verkligen kan fånga och engagera min publik. Detta har gjort mig mycket mer effektiv i min roll och gjort det möjligt för mig att självsäkert presentera för mycket stora grupper, den feedback jag fått har varit strålande. De tekniker som introducerades för mig har hjälpt mig att prioritera mina åtgärder och även hitta min roll som teamchef.

Läs om coachning här REFERENSER