+46 705 566614

    • Svenska

Coachning Privat

Coachning Privat gör att du blir medveten om det du tidigare var omedveten om.

Detta medför en ökad  kompetens och ett ökat ägarskap i ditt arbete, det medför också stora fördelar för dig som privatperson.

Du har kanske alla svaren utan att veta det – då coacher vi
Du saknar kanske för tillfället svaren på dina frågor – då sparrar vi

I Coachning Privat arbetar vi tillsammans med din situation och hjälper dig att först identifiera och sedan uppnå dina mål, detta görs både i ett långt och kort perspektiv.

Gratis prova på Coachning

Boka gratis coachning online, så hjälper jag dig med att finna svaren!

Coachning kan vara en lösning, men att hitta rätt coach kan ta tid. Genom att boka en gratis coachningsintervju får du svar på några av dina frågor och du får möjlighet att testa om coachning är något för dig.

Online Coachning

4 x online coachning där du får kontinuerligt stöd och sparring i processen. 

Priset gäller vid köp av 4 online-sessioner med 60 minuters varaktighet, köpet är bindande. Alla sessioner måste vara avslutade senast sex månader efter inköpsdatumet, om du inte har avtalat annat med Arenaplus.

Coachning hjälper dig mot målet

Arbetsmetoden medför också att ditt engagemang och ägarskap ökar. Som resultat vill dina möjligheter att nå ett bra resultat ökar genom att vi tillsammans vrider och vänder på de tankar du har.

Tillsammans gör vi också en plan för vad det är du ska göra i framtiden, men vi skräddarsyr och anpassar naturligtvis också upplägget till dig, så att allt sker i ditt tempo.

NLP Coachning

På Arenaplus är vi specialiserade på coachning och sparring.

Vi är vana vid att arbeta med både privata och arbetsrelaterade utmaningar. Den erfarenheten vi har gör att vi lättare tillsammans med dig kan identifiera det du gärna vill ändra på.

Vår coachningmetod grundar sig på NLP, vi sätter också stor vikt vid förhållandet, orsak och verkan.

Caj Nyman Arenaplus Sverige

eller kontakta Caj för beställning eller frågor
på 070 5566614 eller caj@arenaplus.se

Coachning Privat - uttalande från klienter

Gisela Rapp, Nordic Sales Manager

Coachning inom presentationsteknik har gjort att de presentationer jag genomfört avsevärt har förbättrats. Jag vet nu hur jag verkligen kan fånga och engagera min publik. Detta har gjort mig mycket mer effektiv i min roll och gjort det möjligt för mig att självsäkert presentera för mycket stora grupper, den feedback jag fått har varit strålande.  De tekniker som introducerades för mig har hjälpt mig att prioritera mina åtgärder och även hitta min roll som teamchef.

Läs mer om Coachning Företag

anmäl dig här