+46 705 566614

    • Svenska

Aktuella kurser

När din kursdag slutar börjar din utveckling.

Kurs i kommunikation och kurs i ledarskap, är några av de kurser som är mest populära. Många av våra aktuella kurser blir skräddarsydda för olika branscher och olika situationer. Du kan också naturligtvis välja på många andra fokusområden som ytterligare gör att du stärker utvecklingen.

Vi lägger ner lika mycket arbete före, under och efter våra kurser. Efter kursen är det nämligen avgörande att ha en bra och personlig kontakt för att inte metoder och tillvägagångssätt ska falla i glömska. Av den anledningen arbetar vi mycket med våra kunder under månaderna efter kursdagarna. Detta gör att kursdeltagarna får en naturlig inblick i hur man praktiskt ska använda teorier och metoder i arbetet. Vi har då också en parallell  kontakt med chefer och ledning,  det är nämligen alltför många goda tankar, metoder och idéer som försvinner bara veckor efter kursdagarna om man inte upprätthåller kontakten. Kurs i Kommunikation, Kurs i Ledarskap & Kurs i Konflikthantering nedan.

Under normala omständigheter är våra aktuella kurser på Akademihotellet i Uppsala

kommunikation

Kurs i Kommunikation

Din insikt blir djup vad gäller olikheter och kommer att resultera i hur man interagerar med andra. Du förstår bättre varför andra handlar som de gör. Ditt intresse och nyfikenheten för andra människor växer, dessutom blir du bättre att samarbeta och din förmåga att kommunicera når nya höjder. Läs mer om Kurs i Kommunikation

KURSEN KAN LÖSA 60% AV DINA MISSFÖRSTÅND

lederskap

Kurs i Ledarskap

Du får en gedigen kunskap om hur du i olika situationer leder människor, också hur du på ett effektivt sätt får förmåga att se de olika ”nivåerna” i ledarskapet. Genom att hitta dina medarbetares egen drivkraft kommer du att få en mer naturligt och avspänd hållning till rollen som ledare. Läs mer om Kurs i Ledarskap.

NÄR DU KAN LEDA DIG SJÄLV, KAN DU OCKSÅ LEDA ANDRA

konflikthandtering

Kurs i Konflikthantering

Ditt intresse för att lyssna kontra ditt intresse för att framföra dina synpunkter är avgörande för hur du hanterar konflikter.

Genom att använda rätt metod vid rätt tillfälle ökar du chanserna för att hitta lösningar och på ett nytt sätt se på fenomenet konflikt. Du får nya vinklar på olika situationer genom de tekniker vi använder på kurset. Du får en god teoretisk bakgrund i olika tekniker.

NÄR DU MINSKAR DINA MISSFÖRSTÅND, MINSKAR DU RISKEN FÖR KONFLIKT.

* Aktuella datum förväntas klara under mars

Kolla också våra ONLINE KURSER